Százezer lett... Maradhat?

Vissza a hírekre
SUHANJ Fitness

Százezer lett... Maradhat?

4 év alatt százezer vendéget fogadtunk hazánk első akadálymentes, integratív edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben. A COVID miatt a folytatáshoz támogatásokra van szükségünk. Segíts Te is egy adománnyal!

Nemrégiben fogadtuk a 100 ezredik vendéget a SUHANJ! Fitnessben, hazánk első akadálymentes és integratív edzőtermében. Normális időkben valószínűleg vidám ceremóniával, ünnepi beszédekkel, egy nagy közös sportolással emlékeznénk meg erről a csodálatos mérföldkőről. Sajnos ezek most nem normális idők, a COVID harmadik hullámát ugyanis már nem tudjuk önerőből kezelni. A pandémia hónapjai eddig 8 millió forintos hiányt hoztak, és a veszteségeink a harmadik hullámmal és az újranyitás távolodásával várhatóan csak tovább nőnek.

Közösségi összefogásra van szükség, hogy a jövőben is változatlan formában adhassunk erőt, célokat és sikerélményt a sérült embereknek. Kérünk, segíts Te is egy adománnyal!

Az erotadunk.suhanj.hu oldalon részletesebben is megismerheted a helyzetünket, és olyan, fogyatékossággal élő emberek történeteit is elolvashatod, akiknek az életében pótolhatatlan űrt hozna a SUHANJ! Fitness megszűnése. Az ő nevükben is kérjük most a Te segítségedet >>>

Kérjük, segíts te is egy adománnyal, és bíztasd erre akár a munkahelyedet, a vállalkozó ismerősöket vagy éppen a szomszédokat. Ha teheted, ajánld a SUHANJ! Alapítványnak a személyi jövedelemadód 1%-át is! (Erőt) adó számunk: 18139493-2-41

Óvjuk meg együtt a SUHANJ! Fitnesst! 

Tovább az adományozáshoz >>>

Fri, 03/12/2021 - 15:12

Information

E-mail cím
Telefonszám
+36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (founded in 2010)
E-mail cím
Adószám
Tax number: 18139493-2-41