10 nap korlátlan edzés ajándékba!

Vissza a hírekre
SUHANJ! otthon

10 nap korlátlan edzés ajándékba!

2021. február 12-21. között minden meglévő és újonnan regisztráló vendégünket korlátlan edzéslehetőséggel ajándékozzuk meg online csoportos óráinkon.

1. Mi a teendőd, ha élni szeretnél a lehetőséggel?

1.1. Ha már vendégünk vagy

A suhanjfitness.hu oldalon található beléptető rendszerben 2021. február 11-én csütörtökön 20.00 óra után a profilodban találsz egy aktív, 10 napos korlátlan online bérlet. Ezzel tudsz jelentkezni az edzésekre. Ha rendelkezel bármilyen érvényes online bérlettel, annak érvényességét 10 nappal automatikusan meghosszabbítjuk és ebben az időszakban az ajándék bérlettel léptetünk be az órákra.

1.2. Ha új vendégünk vagy

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy regisztrálni tudjunk beléptető rendszerünkben: űrlap kitöltése >>> A regisztrációdról e-mailt kapsz. Ha 19.00 óra előtt kitöltöd az űrlapot, másnap reggel már érvényes lesz az ajándékbérleted és jelentkezhetsz vele edzésekre.

Figyelem! Érdemes minél hamarabb regisztrálni, mert a regisztráció időpontjától függetlenül a bérleted 2021. február 21-ig lesz érvényes.
 

2. Tudnivalók

2.1. Foglalás/lemondás

Az edzésekre kizárólag a honlapon, személyesen van lehetőség foglalni. Ebben az időszakban nem tudunk foglalásokat/lemondásokat fogadni semmilyen más platformon, tehát sem telefonon, sem messengeren, sem e-mailben. Recepciósaink kizárólag látássérült vendégeink számára intéznek foglalást, vagy óralemondást. A foglaláshoz itt tudsz belépni: https://suhanj.fitness-program.hu.

2.2. Órarend

Az órarendet az edzőterem honlapján találod meg (http://www.suhanjfitness.hu/hu/orarend).

2.3. Szabályok, határidők, létszám

  • Az órákra egy órával az edzés kezdete előttig lehet jelentkezni. Az edzésen azok tudnak részt venni, akik a beléptető rendszerben helyet foglaltak az órára.
  • Az interaktív edzések a Zoom felületén lesznek követhetők, az edző 15 perccel azok kezdete előtt küldi ki e-mailben a linket a résztvevőknek.
  • Az online edzések maximális létszáma ebben az időszakban 50 fő.
  • Ha le kell mondanod egy lefoglalt órát, ezt 2 órával az edzés kezdete előttig teheted meg, ennek elmulasztása esetén 1 nappal megrövidül ajándék bérleted érvényessége.
     

3. Regisztráció és belépés az órafoglaláshoz

3.1. Ha új vendégünk vagy

A fent megadott űrlap kitöltése után elvégezzük a regisztrációdat, ezután a beléptető rendszer automatikus leveled küld Neked a belépési adataiddal.

3.2. Ha az edzőterem vendége vagy, de még nem jártál online órán

A beléptető rendszerbe a korábban használt beléptetőben megadott adatokkal, vagyis e-mail címeddel és a rendszer által generált 6 számból álló kóddal tudsz belépni, utóbbit a rendszer kiküldi újra, ha nem emlékszel rá. Kérünk, ellenőrizd, adtál-e meg lakcímet, mert ennek hiányában nem fogsz tudni új belépőt, bérletet vásárolni (a rendszer automatikusan számláz, ehhez van szükség a címre).

3.3. Ügyfélszolgálat

Ha elakadsz a beléptető rendszer használatában, munkanapokon 8-12 és 16-20 óra között a fitness@suhanj.hu címen, vagy a +36302117278-as telefonszámon recepciós kolléink segítséget nyújtanak.
 

4. A szervező SUHANJ! Fitnessről

A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentesített, épek számára is nyitott edzőterme. A Jászai Mari tértől 100 méterre, a Tátra utca 6. szám alatt található egyedülálló létesítményünk 500 négyzetméteren várja vendégeit.

A COVID-korlátozások idején is naponta több csoportos online edzéssel várjuk vendégeinket, mint a pilates, a funkcionális köredzés, az alakformáló torna, a stretching, a tabata vagy a core training.

Vigyázz magadra, szeretteidre és sportolj velünk ebben a mindannyiunk számára fura, nehéz időszakban is! Találkozunk az órákon!

2021. 02. 10., sze - 19:31

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41