Fejlesztések és árváltozás a SUHANJ! Fitnessben

Vissza a hírekre
Futópadok várják a vendégeket

Fejlesztések és árváltozás a SUHANJ! Fitnessben

2016 augusztusában nyitottuk meg hazánk első akadálymentes edzőtermét. 26 hónap telt el és közeledünk az 50 ezredik vendégbelépéshez.

Látogatóink 23%-a fogyatékkal élő személy. A SUHANJ! Alapítvány 2017-ben és 2018-ban is elnyerte a kivételes rangú Civil Díjat, előbb a „Legnagyobb hatású projekt”, majd a „Legsikeresebb adománygyűjtő akció” kategóriában.

De nem ülünk a babérjainkon. Szeretnénk vendégeink és támogatóink bizalmát és hűségét még jobb szolgáltatásokkal viszonozni. Idén ősszel és télen több fejlesztést valósítunk meg a SUHANJ! Fitnessben.

FEJLŐDŐ KÉNYELMI FUNKCIÓINK

Megújult edzőtermünk légtechnikai rendszere, klimatizáltuk a különtermet is. Szolgáltatásaink SZÉP-kártyával is igénybe vehetőek már. Novembertől pedig elérhető lesz a bankártyás fizetés is. Bővül büfénk és shopunk kínálata.

ÚJ GÉPEK ÉS SPORTESZKÖZÖK

A Tour de SUHANJ! nevű nyári jótékonysági kezdeményezésünk támogatóinak köszönhetően lecseréljük teljes Spinner gépparkunkat és novembertől modernebb gépekkel várunk benneteket. Egy komolyabb kézisúlyzó készlettel szabadsúlyos sarkot alakítunk ki a nagyteremben, ahol lábgépet és fekvenyomó padot is elhelyezünk. A személyi edzésekhez is új tereket biztosítunk majd. A különterem eszközkészletét színesítjük, fejlesztjük, matracait pedig lecseréljük.

NOVEMBER 1-TŐL VÁLTOZNAK AZ ÁRAINK

Az elmúlt két év tapasztalatai alapján, annak érdekében, hogy hazánkban egyedülálló, nonprofit edzőtermünk önfenntartóvá váljék, áraink felülvizsgálatára, igazítására is szükség volt.

  • Fogyatékkal élő vendégeink számára továbbra is változatlan áron biztosítjuk a napijegyet, 900 forintért. Az ép vendégek számára kínált áraink is alacsonyak maradnak a belvárosban működő edzőteremhez viszonyítva: a napijegy 1590 forintba kerül majd.
  • Bérleteink díjszabását is eszerint korrigáljuk, fenntartva azt az egyszerű képletet, hogy a 10 alkalmas bérlet 9 napijegy árának, a féléves bérlet 5 havi bérlet árának, míg az éves bérlet 9 havi bérlet árának felel meg.
  • Fontos változás, hogy a napijegyek és a bérletek november 1. után egy csoportos edzés látogatására jogosítanak fel. Minden további csoportos edzés 400 forintos kiegészítő jegy vásárlásával lesz látogatható.
  • Az áremelés életbelépéséig lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár két hónapra előre is havi bérletet vásárolj a jelenlegi áron. Minden október 31-ig megvásárolt bérletre - tehát a hosszabb távú konstrukciókra is - a jelenleg érvényes kondíciók vonatkoznak azok teljes érvényességi ideje alatt.
  • A jövőben fokozottan elismerjük törzsvendégeink hűségét: állandó 10%-os hűségkedvezményben részítjük azokat, akik bérletük lejártáig megvásárolják és a bérletük lejárta utáni napon aktiválják is következő bérletüket.

Személyi edzéseink a jövőben 4900 forintba kerülnek majd ép vendégeink és 3000 forintba a fogyatékkal élők számára. Kedvezményt biztosítunk a havi bérlettel rendelkezőknek (3900 Ft) és a páros személyi edzésre jelentkezőknek (8800 Ft/2 fő). A személyi edzések ára a jövőben is magában foglalja a napijegyet is.

  • Jó, ha tudod, hogy a SUHANJ! Alapítvány önkéntesei számára további jelentős kedvezményt biztosítunk, illetve, hogy ők a közösségi úszó és futóedzéseink, valamint a legnagyobb városi futóversenyek rendszeres látogatásával akár nulla forintos szintre is lemozoghatják a SUHANJ! Fitness belépőik díját. Csatlakozz, várunk szeretettel Téged is.
  • Új árlistánkat itt érheted el.

ÚJ FEJLESZTŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT INDÍTUNK

Hamarosan mozgás- és készségfejlesztő gyógypedagógiai programot indítunk óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek (TSMT- és alapozó torna).

A már eddig is elérhető csoportos edzéseink mellett tudatosabb, elményültebb ismereteket biztosító, 10-12 alkalmas kurzusokat indítunk, , ahol kisebb csoportlétszám és még inkább személyre szabott edzői figyelem mellett fejlődhetsz. Az első ilyen programunk az október végén rajtoló Futóiskola lesz Gréti és Gergő vezetésével, de hamarosan Pilates kurzust meghirdetünk majd Mariannal.

Nagy Gergő triatlon versenyző és szakedző kollégánktól – aki harmincszoros ironman is – személyre szabott, heti bontású edzéstervet kérhetsz a futó vagy triatlon felkészülésedhez.

Bereczki Nelli látássérült sportolónk, többszörös maratonista pszichológus közreműködésével pedig sportpszichológiai coaching szolgáltatást indítunk, hogy mentális felkészítéssel is segíteni tudjunk céljaid elérésében.

Ha szeretnél elsők között értesülni ezekről a várhatóan igen gyorsan telítődő, új programokról, kérlek, írj egy üzenetet fitness@suhanj.hu címre.

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VAGY.

Bízunk benne, hogy te is velünk örülsz az edzőtermünk fejlődésének. Minden vendégünknek hálával tartozunk azért, hogy eddig eljuthattunk és számítunk rátok a továbblépéskor is. Edzőink nevében is hívunk téged: gyere velünk, folytassuk!

2018. 10. 09., k - 22:35

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41