Kezdd felkészülten a futótavaszt!

Vissza a hírekre
Kezdd felkészülten a futótavaszt!  Szeretnél tudatosabban edzeni és jobb eredményeket elérni? El akarod kerülni a sérüléseket? Kezdő futó vagy, vagy épp ellenkezőleg, kiégtél? Várunk a SUHANJ! Futósuliban! Válassz kiscsoportos, gyakorlatorientált, 4 modulból álló képzésünk elemei közül - vagy gyere el mindegyikre!

Kezdd felkészülten a futótavaszt!

Szeretnél tudatosabban edzeni és jobb eredményeket elérni? El akarod kerülni a sérüléseket? Kezdő futó vagy, vagy épp ellenkezőleg, kiégtél? Várunk a SUHANJ! Futósuliban! Válassz kiscsoportos, gyakorlatorientált, 4 modulból álló képzésünk elemei közül - vagy gyere el mindegyikre!

 

1. modul: mindset - légy tudatos!

Célok megválasztása, fokozatosság, a futás elhelyezése az életünkben, a mindennapokban. Hogy ne csak elkezdj futni, hanem futóvá válj és maradj is az.  A kezdők tipikus hibái. Hogyan ne égj ki - a motiváció fenntartása.

2. modul: futótechnika

Tanulj meg jól és energiatakarékosan futni. A futás helyes technikája. Testtartás, kar-funkció, helyes lépés, landolás. Javító-rákészítő feladatok elsajátítása.

3. modul: sérülésmegelőzés

Szakedzőnk segít felkészíteni izomzatodat és az ízületeidet a terhelésre. Prevenciós és fejlesztő gyakorlatok.  Megmutatjuk a helyes nyújtási technikákat, megismerkedhetsz az SMR henger használatával, megtanulhatod, hogyan fejleszthető izületeid mobilitása és stabilitása.

4. modul: teljesítményövelés

Specifikus izomerősítő gyakorlatok, robbanékonyság és mozgáskoordináció fejlesztés, agility feladatok a jobb eredményekért.

 

Helyszín:

SUHANJ! Fitness - integratív edzőterem és futóklub

XIII. kerület, Tátra utca 6. (a Jászai Mari tértől 100 méterre).

 

A képzés ára:

6.000 Ft/modul, vagy 20.000 Ft a négy modul egyben. Az ár a képzés napjára tartalmaz egy napijegyet a SUHANJ! Fitnessbe (edzőterem- és szaunahasználat, valamint részvételi lehetőség 2 csoportos edzésen).

 

Jelentkezés: suhanj@suhanj.hu, a fizetés részleteiről e-mailt kapsz jelentkezésed után.

Időpontok:

  1. modul: március 11. szombat 16.00-19.00 óra
  2. modul: március 12. vasárnap 14.00-17.00 óra
  3. modul: március 19. vasárnap 14.00-17.00 óra 
  4. modul: március 26. vasárnap 14.00-17.00 óra

Az első 20 jelentkező 3 db ingyenes szaunajegyet kap ajándékba (ez öltöző és szauna használatot tartalmaz a Margitsziget közelében található edzőteremben).

 

Akikkel a képzésen találkozhatsz:

 

2-3-4. modul

Hepp Gréta

edző - SUHANJ! Fitness

rehabilitációs tréner, fizioterapeuta - Vasas labdarúgás utánpótlás

 

1. modul 

Gusztos Péter

a SUHANJ! Alapítvány társ-alapítója és vezetője, 45-szörös maratonista, kétszeres ironman