A SUHANJ! Fitness augusztus 15-én újra megnyílt

Vissza a hírekre
Az augusztus 15-én újranyílt, megújult SUHANJ! Fitness látványterve

A SUHANJ! Fitness augusztus 15-én újra megnyílt

Másfél hónap felújítás után augusztus 15-én, csütörtökön újra megnyílt a megújult és kibővült SUHANJ! Fitness! Nagyobb tér az edzéseknek és sporteszközöknek, megújult a világítás és a szellőzés. Elkészült az augusztus 15. utáni edzések órarendje is.

Ezzel párhuzamosan a bővítés finanszírozására meghirdetett téglajegy-kampányunk is célegyenesbe fordult: hat hét alatt összegyűlt a szükséges összeg több mint kilenctizede, közel ötmillió forint. (Ez az összeg a felújítás költségeinek megközelítőleg felét fedezi.)

Az adománygyűjtés még tart ‒ kérjük, támogasd te is adományoddal a SUHANJ! Fitness bővülését, hogy az ország első integratív, akadálymentes edzőterme még több fogyatékkal élő és ép társunknak adjon edzési lehetőséget.

AZ EDZŐTEREM BŐVÍTÉSÉT ITT TUDOD TÁMOGATNI >>>

Mi változott?

A sporteszközök elhelyezésére, edzésekre szolgáló tér ötven négyzetméterrel bővült, átalakítottuk a világítást és a szellőzést, és a közeljövőben egy kifejezetten prosztetikus végtagok tesztelésére szolgáló sporteszközt is beállítunk.

Átalakult a recepció is, így nagyobb terület jut a terem fő profiljának, az edzési lehetőségeknek.

A bérletek érvényességét meghosszabbítottuk

Az újranyitás után minden bérlet érvényességét meghosszabbítjuk a felújítás időtartamával, tehát 47 nappal. Vagyis senki nem veszít el alkalmakat vagy napokat. Sőt, az okozott kellemetlenségekért cserébe minden bérletes vendégünk egy kis extrát kap: az említett heteken túl az időtartamos bérletek plusz egy héttel, az alkalmas bérletek két plusz alkalommal tovább lesznek érvényesek.

Emellett újranyitási bérletakciót is hirdettünk, melynek részleteit itt találod >>

Órarend

Az edzések nyitás utáni órarendjét itt találjátok >>

Köszönjük türelmedet, segítségedet, és mindenekelőtt azt, hogy látogatásaiddal vagy adományoddal te is hozzájárultál, hogy a SUHANJ! Fitness, hazánk első integratív, akadálymentes edzőterme tovább bővülhessen.

2019. 08. 09., p - 11:42

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41