#SUHANJotthon edzésprogram

Vissza a hírekre
#SUHANJotthon online edzésprogram

#SUHANJotthon edzésprogram

Örömmel tájékoztatunk, hogy november 25-én szerdán újraindulnak online edzéseink. Színesebb órarenddel, professzionális beléptető rendszerrel, rugalmasabb órafoglalással várjuk régi és új vendégeinket.

Örömmel tájékoztatunk, hogy november 25-én szerdán újraindulnak online edzéseink.

A legfontosabb változások tavaszi online edzéseinkhez képest

  • az edzőteremben megszokott órarendet követi majd az online órarend,
  • egy helyen, a terem honlapján lehet majd foglalni és bankkártyával vásárolni, megújult beléptető rendszerünkön keresztül,
  • akár egy-egy órára is be lehet fizetni, akár egy órával azok kezdete előtt is,
  • nem csak egy hétre és egy edzőhöz lehet feliratkozni, hanem korlátlan online havi bérlet is vásárolható, vagyis ismét magatoknak állíthatjátok össze a heti edzéseket, akár több edző órái közül is.

A legfontosabb tudnivalók

Az edzőteremben megszokott órarendünk szinte teljes egésze elérhető lesz online formában. Kedvenc edzőidhez a megszokott időpontokban tudsz járni, otthonról. Ez alól a Spinning és a Kranking értelemszerűen kivételt képez, indul majd viszont néhány új csoportos óránk.

Az elmúlt két hétben végrehajtott fejlesztésnek köszönhetően az online órákra a www.suhanjfitness.hu oldalon található, megújult beléptető rendszerünkben tudsz majd jelentkezni és jegyed, bérleted is itt tudod megvásárolni, bankkártyás fizetéssel.

Az online csoportos edzések árai

  • Napijegy (egy online csoportos edzés): 1500 Ft.
  • Napijegy (egy online csoportos edzés) fogyatékkal élő részére: 800 Ft.
  • Napijegy (egy 30 perces online foglalkozás) gyermek részére: 1000 Ft.
     
  • 10 alkalmas online bérlet: 13500 Ft.
  • 10 alkalmas online bérlet fogyatékkal élő részére: 7200 Ft.
     
  • Korlátlan online havi bérlet: 15000 Ft.
  • Korlátlan online havi bérlet fogyatékkal élő részére: 8000 Ft.

Személyi edzések akciósan!

Az online időszakban akciós személyi edzéslehetőséget hirdetünk:

  • Online személyi edzés: 4900 Ft.
  • Online személyi edzés fogyatékkal élő részére: 2900 Ft.
     
  • 10 alkalmas online személyi edzés bérlet: 44100 Ft.
  • 10 alkalmas online személyi edzés bérlet fogyatékkal élő részére: 26100 Ft.

Meglévő bérletek érvényessége

November 11-ével kényszerültünk bezárni a járványhelyzet miatt. A meglévő bérletek érvényességét ekkor felfüggesztettük, így senki nem veszít el sem alkalmakat, sem napokat.

Ha érvényes bérlettel rendelkeztél hozzánk, szabadon dönthetsz, hogy azt most reaktiválva használod az online órákra, vagy befagyasztva tartod. Kérjük, ha bérletes vendég vagy, döntésed jelezd vissza a fitness@suhanj.hu címre.

Az online bérletek érvényessége

A 10 alkalmas bérletek 8 hétig érvényesek, a havi bérletek 30 napig érvényesek. A bérletek érvényessége a vásárlás napján kezdődik. A bérletek névre szólóak, nem átruházhatóak és azok érvényességét nem hosszabbítjuk meg.

Ha online bérleted érvényességi ideje alatt újra tudnak indulni a teremben edzéseink, az online árakkal vásárolt bérleted lejárhatod majd az edzőteremben.

Új vendégek jelentkezése

Ha új vendégünk vagy, a regisztrációhoz küldj e-mailt a fitness@suhanj.hu címre!

Órarend

Az órarendet az edzőterem honlapján találod meg (http://www.suhanjfitness.hu/hu/orarend). Az órarend mindig két hétre előre fent van az oldalon és mindig pénteken frissül. Foglalni akkor tudsz, ha van érvényes és aktivált bérleted, vagy ha új belépőt, bérletet vásárolsz. Utóbbi esetben a bankkártyás fizetéssel kapsz jogosultságot az órákra való előfoglalásra.

Foglalás/lemondás

Az edzésekre kizárólag a honlapon, személyesen van lehetőség foglalni. Ebben az időszakban nem tudunk foglalásokat/lemondásokat fogadni semmilyen más platformon, tehát sem telefonon, sem messengeren, sem e-mailben. Recepciósaink kizárólag látássérült vendégeink számára intéznek foglalást, vagy óralemondást. A foglaláshoz, vásárláshoz itt tudsz belépni: https://suhanj.fitness-program.hu.

Ügyfélszolgálat

Ha elakadsz a beléptető rendszer használatában, munkanapokon 8-12 és 16-20 óra között a fitness@suhanj.hu címen, vagy a +36302117278-as telefonszámon recepciós kollégáink segítséget nyújtanak.

Belépés, regisztráció

A beléptető rendszerbe a korábban használt beléptetőben megadott adatokkal, vagyis e-mail címeddel és a rendszer által generált 6 számból álló kóddal tudsz belépni, utóbbit a rendszer kiküldi újra, ha nem emlékszel rá. Kérünk, ellenőrizd, adtál-e meg lakcímet, mert ennek hiányában nem fogsz tudni új belépőt, bérletet vásárolni (a rendszer automatikusan számláz, ehhez van szükség a címre). Akinek nincs még regisztrációja, a fitness@suhanj.hu címen tudja ezt intézni.

Szabályok, határidők, létszám

  • Az órákra egy órával az edzés kezdete előttig lehet jelentkezni.
  • Az interaktív edzések a Zoom felületén lesznek követhetők, az edző 15 perccel azok kezdete előtt küldi ki e-mailben a linket a résztvevőknek.
  • Az online edzések maximális létszáma 20 fő.
  • Ha le kell mondanod egy lefoglalt órát, ezt 2 órával az edzés kezdete előttig teheted meg, ennek elmulasztása esetén vagy elveszíted az adott alkalmat, vagy időtartamra szóló bérlet esetén 1 nappal megrövidül annak érvényessége.

Vigyázz magadra, szeretteidre és sportolj velünk ebben a mindannyiunk számára fura, nehéz időszakban is! Találkozunk az órákon!

2020. 03. 19., cs - 18:26

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41