#SUHANJotthon edzésprogram

Vissza a hírekre
#SUHANJotthon online edzésprogram

#SUHANJotthon edzésprogram

Mi itt, a SUHANJ! Alapítványnál tíz éve azon dolgozunk veletek együtt, hogy a sport, a mozgás segítségével megszüntessük a fogyatékkal élőket övező karantént és izolációt. Most, hogy jóformán mindannyian karanténba és izolációba kényszerülünk, kiterjesztjük tevékenységünket: mindenkinek segíteni próbálunk. Ezért indítjuk útjára #SUHANJotthon távedzés-programunkat, melynek részleteiről ebben a cikkben olvashatsz.

E cikkből megtudhatod a következőket:

- milyen edzéseket indítunk;

- kik lesznek az edzők;

- hol találod az órarendet,

- hol és hogyan követheted az ingyenes online edzéseket;

- hogyan iratkozhatsz fel a fizetős online edzésekre;

- hogyan kérhetsz segítséget, ha elekadsz;

- hogyan segítheted a munkánkat.

Először is figyelmedbe ajánljuk a SUHANJ! Alapítvány alapítója, Gusztos Péter videóüzenetét, melyet itt nézhetsz meg:

Milyen edzések lesznek?

Kétféle edzést indítunk:

1) Ingyenes, nyilvános, bárki számára hozzáférhető edzések, Facebook Live Video formában a SUHANJ! Alapítvány és a SUHANJ! Fitness Facebook-oldalán. Naponta háromszor jelentkezünk 25-30 perces élő edzéseinkkel.

Ezek ingyenes edzések, a céljuk az, hogy azoknak is segítsünk, akiknek nincs módjuk fizetős edzésprogramban részt venni. Természetesen örülünk, ha cserébe elismeritek a SUHANJ! Alapítvány munkáját egy jelképes belépő árával. Az adományt ezen a linken ajánlhatod fel.

2) Zárt, csoportos órák, heti bérletes rendszerben, kedvenc edzőitekkel és edzéseitekkel, zárt Facebook-csoporttal és a Zoom nevű videómegosztó-szolgáltatással.

Az edzések órarendjét megtaláljátok a SUHANJ! Fitness honlapján vagy a SUHANJ! Fitness Facebook-oldalán.

Nyílt, ingyenes órák a SUHANJ! Fitness Facebook-oldalán (élőben)

Órarend facebook live május 25-31

 

Zárt, csoportos órák Zoomon (élő)

Órarend május 25-31 Zoom

Az óranrendet hetente frissítjük, a változtatás jogát fenntartjuk.

Milyen zárt csoportos órák közül választhattok?

#gyeretesizni Tomival reggel, 5 alkalom hetente (H, Sze, Cs, P), 8:30-9:15, vasárnap 9:00-9:45 - 2500 Ft

Pilates Enikővel, 2 alkalom hetente (K, Cs), 16:00-16:45 - 1000 Ft

Túlélőtorna Enikővel (erősítés), 2 alkalom hetente (K, Cs), 17:00-17:45 - 1000 Ft

#karanténtesi Tomival este, 5 alkalom hetente (H, Sze, Cs, P, V), 18:00-18:45 - 2500 Ft

Core Training és Planking Paradise Gerivel, 2 alkalom hetente (K, Cs), 19:00-19:45 - 1000 Ft

Hogyan iratkozhatsz fel az órákra?

A zárt, csoportos órákra egy jelentkezési lap kitöltésével iratkozhatsz fel, ahonnan átirányítunk fizetési felületünkre, ahol bankkártyával vagy átutalással is fizethetsz.

A zárt csoportos órák árazása

Több edzéstípus és edző közül választhattok. Természetesen lehetőség van több edzőhöz vagy edzéstípusra is feliratkozni. A feliratkozás heti bérletes rendszerben történik, edzésenként 500 forintos árral. Tehát ha egy általatok választott edzésprogram heti három edzést tartalmaz, akkor heti 1500 forintba kerül.

Az órák 500 forintos ára tehát egységes, minden edzőre és edzéstípusra vonatkozik. Független az edzés hosszától vagy intenzitásától. Különbség csupán abban van, hogy egy edzésprogram hány edzést kínál egy héten. Ha egy programban heti két edzés van, akkor heti 1000 forintba kerül. Négy edzés esetén heti 2000 forint a bérlet ára.

Egyedi órafizetésre - adminisztrációs okokból - nincs lehetőség.

Az edzésekre a feliratkozás a következőképpen zajlik

1) Online töltsétek ki ezt a jelentkezési lapot, ahonnan továbbirányítunk titeket a fizetési felületünkre, ahol bankkártyával vagy átutalással fizethetsz.

2) Ha megtörtént a fizetés, rövidesen Facebook-meghívót kaptok a zárt Facebook-csoportba. Ha több órára jelentkeztél, több csoportba kapsz meghívót. A továbbiakban elsősorban ezekben zajlik majd a kommunikáció. Tagságod egy hétig tart, újabb fizetéssel hosszabbíthatod meg. Ha nem kívánod meghosszabbítani, egyszerűen nem fizetsz többet, és automatikusan kikerülsz a csoportból.

3) Ismerkedj meg a Zoom felületével! Ez egy online videókonferencia-felület, edzőink ezen keresztül tartják majd az órákat. Ez egy nagyon egyszerűen kezelhető, jó tömörítést és közvetítési minőséget nyújtó ingyenes program. Regisztrációt, belépést, előfizetést nem igényel.

Egyéni személyi edzések

Folytatódnak az egyéni személyi edzések is, egységesen 3500 Ft/alkalom áron. Ezeket közvetlenül az edzőkkel egyeztethetitek. Ha nem rendelkeztek kontakttal az edzőkhöz, a SUHANJ! Alapítványon keresztül tudtok kapcsolatba lépni velük.

Problémamegoldás

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az edzéseken, órákon a részvétel saját felelősségre történik. Edzőink és a SUHANJ! Fitness nem vállal felelősséget az órákon való részvételből eredő balesetekért, sérülésekért. Bármely probléma vagy kérdés esetén állunk rendelkezésetekre a SUHANJ! Fitness Facebook-oldalán Messenger-üzenetben, cseten, vagy a fitness@suhanj.hu email-címen.

2020. 03. 19., cs - 18:26

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41