Újraindul a SUHANJ! Fitness

Vissza a hírekre
Újraindul a SUHANJ! Fitness

Újraindul a SUHANJ! Fitness

Május 25-étől fokozatosan, igen megfontoltan, de annál elszántabban visszatér a SUHANJ! Fitness. Átérezve felelősségünket, szem előtt tartva, hogy a legfontosabb érték vendégeink és kollégáink egészséges és biztonsága, a járványhelyzet miatt az edzőterem óvatos, szakaszos újranyitása mellett döntöttünk.

Május 25-től fokozatosan, igen megfontoltan, de annál elszántabban visszatér a SUHANJ! Fitness.
 
Átérezve felelősségünket, szem előtt tartva, hogy a legfontosabb érték vendégeink és kollégáink egészséges és biztonsága, a járványhelyzet miatt az edzőterem óvatos, szakaszos újranyitása mellett döntöttünk. Az alábbiakban erről szeretnélek tájékoztatni.

BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET

A teremben előzetes időpontfoglalással, limitált létszámban tartózkodhatunk és sportolhatunk majd, biztonságos körülmények között. A múlt héten megtörtént légtechnikai rendszerünk teljes körű karbantartása és fertőtlenítése. A napokban zajlik egy, az egész teremre kiterjedő fertőtlenítő nagytakarítás. Természetesen az edzőtérben és az öltözőkben is mindenhol találtok majd kézfertőtlenítőt, kollégáink pedig maszkban végzik a munkájukat.

Biztonságos zónákban, egyéni sportolásra van lehetőség.

KORLÁTOZOTT NYITVATARTÁS 

Május 25-én korlátozott nyitvatartási idővel, az egyéni sportolás és a személyi edzések lehetőségét biztosítva megnyitjuk a kaput, egyelőre csoportos edzések nélkül. Hétköznap 08:00-12:00 óra és 16:00-20:00 óra között, valamint szombaton 08:00-12:00 óra között leszünk nyitva. Mindkét etap után, tehát naponta kétszer lesz fertőtlenítő takarítás.

ELŐZETES ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS, SZEPARÁLT EGYÉNI EDZŐZÓNÁK

Az edzőterem egy ideig még kizárólag előzetes online időpontfoglalással fogad vendégeket, erősen limitált létszámban. A létesítményt kicsit átrendeztük, így szeparált zónákat alakítottunk ki, melyekben egyénileg, biztonságos körülmények között tudsz edzeni. Egy edzőzónában egy időben csak egy vendég sportolhat.

Másfél órás idősávokat lehet lefoglalni, ezek között pedig félórás szünetet tartunk. A délelőtt 8:00 és 10:00, délután 16:00 és 18:00 órakor induló másfél órás idősávokban az alábbi eszközökre tudsz foglalni:

  • 1 fő használhatja a lapsúlyos erősítő gépeket,
  • 1 fő használhat futópadot,
  • 1 fő használhatja az ellipszis trénert,
  • 1 fő használhat krankinget,
  • 1 fő használhatja a kézisúlyzós sarkot,
  • 1 fő használhat teremkerékpárt.

Emellett a különteremben 2, a most majdnem teljesen üres spinning teremben 1 személyi edzés megtartására van lehetőség. Így a teremben egy időben egyszerre az edzőkkel együtt maximum 12 fő tartózkodhat, ami megfelelő védőtávolság biztosítását teszi lehetővé.
 
A zónás foglalás rendszer nyilvánvaló kellemetlensége – ami miatt megértésed kérjük –, hogy egy foglalt időpontban csak egy típusú edzést tudsz végezni. Nagy előnye viszont, hogy az általad használt eszköz(öke)t abban a másfél órában biztosan nem használja más.
 
ÚJRAINDULÓ SZEMÉLYI EDZÉSEK
 
Ha folytatni szeretnéd a járvány miatt megszakadt személyi edzéseid, keresd megszokott edződ és vele egyeztess időpontot, ebben az esetben az időpontfoglalást is az edző intézi. Ha még nem jártál nálunk személyi edzésen, de szeretnéd elkezdeni, kérünk, írj a fitness@suhanj.hu címre.

A KORLÁTOZOTT NYITVATARTÁSI RENDDEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI FONTOS TUDNIVALÓK

  • A váltócipő használatát minden korábbinál szigorúbban vesszük.
  • Nem üzemel a szauna és a büfé.
  • Öltözőjegy vásárlására átmenetileg nincsen lehetőség.
  • Recepció helyett egy ügyeleti rendszer biztosítja a belépést, kérjük, érkezéskor csengess.
  • Mivel nincs recepció, átmenetileg sajnos szünetel a bankkártyás fizetés.
  • Kérjük, hogy hozz saját matracot, mi most nem tudunk biztosítani.

 
A FOGLALÁS MENETE
 
Időpontot foglalni kizárólag online, ezen a linken tudsz >>> FOGLALÁS. A link megtalálható edzőtermünk Facebook oldalán is, keresd a “Foglalás most” gombot. A foglalás történhet egy applikáción keresztül is, ehhez töltsd le az “Idopontmester Vendeg” nevű appot és add a kedvencekhez a SUHANJ! Fitness nevű szolgáltatót.
 
Fontos, hogy a nagyon alacsony létszámlimit miatt lefoglalt órát lemondani nem lehet. Ha nem jelensz meg a lefoglalt időpontban, a következő alkalommal azt is ki kell fizetned. Ha véletlenül elrontod a foglalást, egy órán belül van lehetőséged módosítani, ilyen esetben írj a fitness@suhanj.hu címre.
 
BÉRLETEK SORSA ÉS ÁRAK
 
Márciusi árváltozásunk értelmében most új, csoportos edzést nem tartalmazó belépőnkkel, a teremjeggyel tudsz belépni, ennek ára 1590, fogyatékkal élő vendégeink napijegye pedig 990 Ft. A személyi edzés ép vendégeink számára 5900, fogyatékkal élő vendégeink számára 3900 Ft lesz. Ezen termékekből új bérletek vásárlására is van lehetőség.
 
A teljes újranyitásig a korábban megvásárolt és a kényszerű bezárás miatt befagyasztott bérletek reaktiválása a vendégek döntése lesz. Vagyis amíg nem üzemel 100%-osan a terem, csak azoknak élesítjük márciusban befagyasztott bérletét, aki ezt kéri. Bérletes vendégeink tehát az időtartamra szóló és az alkalmas bérleteket is tudják használni május 25-étől, ha nem szeretnének napijegyet vásárolni.
 
TERVEINK A FOLYTATÁSRA
 
Ami a folytatást illeti: júniusban online csoportos edzéseink mellett szabadtéri edzéseket is indítunk, ezekre hasonlóan lehet majd jelentkezni, mint a Zoom felületén zajló online edzésekre, az áruk is megegyezik majd (500 Ft/edzés). Terveink szerint - ha a járványügyi helyzet engedi - július 1-ével állunk vissza a teljes nyitvatartással való üzemelésre és ekkortól már csoportos órákat is tartunk, kezdetben alacsonyabb létszámlimitekkel. Részletes júniusi órarendünkről hamarosan tájékoztatunk Benneteket.

Az időpont-foglalásben a fitness@suhanj.hu e-míil címen tudunk segíteni.

2020. 05. 22., p - 08:30

Kapcsolat

text_1
Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail cím
Telefonszám
Telefonszám: +36 30 211 7278
Név
SUHANJ! Alapítvány (alapítva 2010-ben)
E-mail cím
Adószám
Adószám: 18139493-2-41